Tech

Készül a játék, amiben Fekete Párducé lesz a főszerep

Electronic arts
Electronic arts
A játékot egy direkt erre a projektre verbuvált csapat készíti, a kiadó pedig az Electronic Arts.

A Marvel Games és az Electronic Arts július 10-én hivatalosan is bejelentette, hogy Fekete Párduc főszereplésével készül játék a kiadó berkein belül, méghozzá a Cliffhanger Games jóvoltából.

Ha a fejlesztőcsapat neve nem mond semmit, az nem véletlen, hiszen a gárdát kifejezetten ezért a játékért verbuválták, de a stúdiót az a Kevin Stephens vezeti, aki a Monolith Productionsnél is vezető szerepet töltött be, mikor a Shadow of Mordor-játékokat készítették. És nem ő az egyetlen veterán a fedélzeten: a csapatot olyan fejlesztők alkotják, akik dolgoztak többek között a Middle-earth: Shadow of Mordor, a Halo Infinite, God of War– és Call of Duty-játékokon is.

A Black Panther játékról egyelőre sok konkrétum nem derült ki, csupán annyit tudni, hogy történetközpontú single player alkotásról van szó, szabadon bejárható nyitott világgal, amiben – elméletileg – a játékosnak nagy hatása lesz a cselekményre és a világra is.

Az Electronic Arts egyelőre arról sem közölt információt, mikor várható a megjelenés, illetve egyelőre az sem világos, milyen platformokra tervezik kiadni a programot.

Nem a Feket Párduc ugyanakkor az egyetlen készülő Marvel-játék az Electronic Arts-nál, hiszen pár hónapja arra is fény derült, hogy a Dead Space remake-et és a Star Wars: Squadrons-t is készítő Motive Studios egy szintén egyjátékos élményre alapozó Vasemberen dolgozik.

Kapcsolódó
Az elmúlt évek legjobb Marvel-játékai
Szavazz, hogy téged melyik Marvel szuperhősös videójáték ragadott legjobban magával!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik