Tech

Megvan, mikor jönnek a Samsung új csodamobiljai

Még augusztus előtt bemutatkoznak a gyártó legújabb hajlítható kijelzős okostelefonjai.

A dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy mikor (és hol) rántja le a leplet az idei csodamobiljairól, azaz a hajlítható kijelzős Galaxy Z Fold5 és Galaxy Z Flip5 készülékekről – előbbi a táblagéppé nyitható modell, míg az utóbbi a kagylótelefonokat idéző, kisebb variáns.

A dátum 2023. július 26., a helyszín pedig Szöul, tehát a cég a saját otthonában mutatja be az újdonságokat. A cég korábban olyan világvárosokban tartotta a hasonló eseményeit, mint Fokváros, New York, Milánó, London, Rijád, Bangkok, Tokió vagy éppen Peking.

Az eseményen a hajlítható kijelzős mobilok mellett jó eséllyel felbukkanak majd az idén esedékes Galaxy Watch6 okosóra-sorozat egyes változatai is, illetve nem kizárt, hogy a Samsung leleplez új táblagépet (Galaxy Tab S9) és vezeték nélküli fülhallgatót (Galaxy Buds 3) is.

A nyári Galaxy Unpacked ráadásul azért is különleges, mert a korábbi években a gyártó rendre augusztusban tartotta ezt az eseményt, idén ugyanakkor a vállalat fontosnak tartotta – vélhetőleg az egyre erősödő konkurencia miatt -, hogy már júliusban bemutathassa az újdonságait.

Kapcsolódó
A valaha készült legikonikusabb mobiltelefonok
Összeszedtük a legikonikusabb mobilokat, amik közül csak három okostelefon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik