Tech

Visszakaphatja kedvelt funkcióját a Samsung népszerű okosórája

Samsung
Samsung
Visszatérhet a forgatható lünetta a Galaxy Watch6 több verziójára is.

Még tavaly nyáron írtunk a Samsung eddigi legjobb okosórájáról a Galaxy Watch5 Próról, amivel kapcsolatban csak kevés hiányosságot tudtunk említeni. Ezek egyike volt, hogy a Galaxy Watch4-gyel ellentétben ez a variáns nem kapta meg a sokak által kedvelt forgatható lünetta funkciót, ami nemcsak menő kiegésztés, de olyan lehetőség, ami megkönnyíti a menükben történő navigációt.

A kerek, amúgy is érintésérzékeny kijelző széle ugyan rendelkezett ezzel a funkcióval, tehát az ujjunkat végighúzva imitálta a forgatható lünettát (még haptikus visszajelzést is kaptunk), de a mechanikus megoldás egyrészt pontosabb, másrészt kényelmesebb használni.

Aki szintén hiányolta az amúgy remek óra ezen különlegességét, az kezdhet reménykedni, ugyanis a SamMobile értesülései szerint az idén érkező Galaxy Watch6 modelleknél visszatér ez a lehetőség. A portál szerint nemcsak a Watch6 Pro kapja meg a mechanikus lünettát, de a Watch6 Classic 42 és 46 milliméteres változata is, míg a sima Watch6 40 és 44 milliméteres verzióinál nem lesz ilyen megoldás – így mindenki megtalálhatja majd a számára megfelelő megoldást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik