Tech

Olyan easter egget rejt az új Pókverzum-film, amit csak kevesen vettek észre elsőre

InterCom
InterCom
Olyan részletet szúrtak ki a rajongók, ami átlagember számára egyszerűen felfoghatatlan.

Cikkünk minimális spoilert tartalmaz, ennek fényében olvasd tovább a cikket.

Június 1-én debütált a mozikban a Pókember: A Pókverzumon át című animációs film, ami igazi kánaán a Pókember-rajongók számára, hiszen tele van olyan utalásokkal és easter eggekkel, amik tényleg csak azoknak tűnnek fel, akik évek óta a hálószövő karekterrel kelnek és fekszenek.

Ezek egyike, mikor a film egyik jelenetében Miles Morales meglátogatja a kollégiumi szobáját, a szobatársa pedig egy pókemberes videójátékkal játszik, amiről elsőre mindenki azt gondolta, hogy a 2018-as Marvel’s Spider-Man. Ami olyan szempontból nem lenne meglepő, hogy a filmet készítő stúdió ugyanaz a Sony, ami az említett játékot is piacra dobta. Azonban nem erről van szó.

Ganke egy PlayStation 5 konzolon játszik, és nem a Marvel’s Spider-Mannel, hanem az idén őszre ígért Marvel’s Spider-Man 2-vel. Az elképesztő részletet a rajongók úgy vették észre, hogy a belassított jelenetrészleten látszik, hogy a játék kezelőfelülete a második részből van, ráadásul a képernyőn egy olyan mozdulat látszik (az Iron Spider ruhával), ami nincs benne az első játékban.

Mindezt ráadásul megerősítette a játékot fejlesztő Insomniac Games egyik munkatársa, James Stevenson is, aki rajongói kérdésekre elárulta, hogy ez egy olyan pillanat a Marvel’s Spider-Man 2-ből, ami még sehol máshol nem volt látható korábban.

A Sony ígérete szerint a játék valamikor idén ősszel várható (ez a szeptember 1. és november 30. közötti időszakot jelenti), és első körben kizárólag PS5 konzolra lesz elérhető, tehát a Horizon: Forbidden West – Burning Shores kiegészítőhöz hasonlóan PlayStation 4-en már nem lehet majd vele játszani. Az ugyanakkor majdnem biztosra vehető, hogy a Marvel’s Spider-Man és Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékokhoz hasonlóan valamikor a jövőben várható egy PC-s átirat.

Kapcsolódó
A legjobb videójátékos easter eggek
Itt a húsvét, úgyhogy összeszedtük a legjobb húsvéti tojásokat (easter eggeket), amiket videójátékokban rejtettek el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik