Tech

Válthatunk a két Pókember között a Spider-Man 2-ben

SIE
SIE
Hasonló megoldást kapunk, mint annak idején a GTA V esetében.

A A Sony Interactive Entertainment május 25-én, a PlayStation Showcase keretén belül mutatta meg az első gameplay videókat az – elméletileg – idén ősszel érkező Marvel’s Spider-Man 2-ből, és az esemény óta folyamatosan érkeznek az újabb és újabb információk a játékról.

Azt ugye már régóta tudni lehet, hogy a 2018-as Marvel’s Spider-Man folytatásában Peter Parker és Miles Morales is irányítható lesz Pókemberként, de a bemutató után a fejlesztők azt is megerősítették, hogy a játék jelentős részében bármikor válthatunk majd a két hős között – ugyanúgy, mint a GTA V esetében, ahol három karakter között ugrálhattunk.

Bryan Intihar kreatív rendező az Eurogamer magazinnak árulta el, hogy a ránk váró történet fő szála során a fejlesztők határozták meg, hogy mikor melyik Pókembert irányítjuk, ugyanakkor amikor a központi történeten kívül tevékenykedünk a nyitott világban, akkor egyetlen gombnyomással válthatunk Peter és Miles között.

Ryan Smith, a játék rendezője emellé azt is elárulta, hogy a két szuperhősnek nemcsak eltérő fejlődési fája lesz, de ezeken kívül lesz egy közös is, amin a megnyitott új képességeket mindkét karakter számára elérhetők lesznek. A fejlesztők megerősítették továbbá, hogy az új epizódban tényleg a korábbinál nagyobb játékteret kapunk, a bejárható világ kétszer akkora lesz, mint az előzményben, és ahogy az a bemutatóból már sejthető volt, a Marvel’s Spider-Man 2-ben elhagyhatjuk Manhatten szigetét, és bejárható lesz Queens, Brooklyn és Bronx is.

A Sony ígérete szerint a játék valamikor idén ősszel várható (ez a szeptember 1. és november 30. közötti időszakot jelenti), és első körben kizárólag PS5 konzolra lesz elérhető, tehát a Horizon: Forbidden West – Burning Shores kiegészítőhöz hasonlóan PlayStation 4-en már nem lehet majd vele játszani. Az ugyanakkor majdnem biztosra vehető, hogy a Marvel’s Spider-Man és Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékokhoz hasonlóan valamikor a jövőben várható egy PC-s átirat.

Kapcsolódó
Bárcsak minden gyerekkori álom így teljesülne
Az új Pókember videojáték olyan jól sikerült, hogy konkrétan könnyeket csalt a szemünkbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik