Tech

Ezen a héten sem maradtunk ingyen játék nélkül

Vaulted Sky Games
Vaulted Sky Games
7130 forint helyett teljesen ingyen lehet a miénk a Midnight Ghost Hunt.

Folytatódik az Epic Games Store digitális játékáruház nyári akciója, aminek keretében a Death Stranding és a Fallout: New Vegas után ezúttal a Midnight Ghost Hunt című PC-s játék zsákolható be 7130 forint helyett teljesen ingyen.

A Vaulted Sky Games multiplayer játékában szellemek és szellemvadászok kergetőznek: a játék első szakaszában a szellemeknek tárgyakban kell elrejtőzni, a vadászoknak pedig fel kell kutatni őket, a második szakaszban viszont az összes levadászott szellem visszatér, hogy bosszúálló lélek formájában kergesse meg a vadászokat.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: a Midnight Ghost Hunt megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban.

Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Midnight Ghost Hunt bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz. Az akció június 8-án délután 5 óráig tart. Ekkor újabb játék válik ingyen elérhetővé bárki számára.

Kapcsolódó
Az elmúlt évek legjobb Marvel-játékai
Szavazz, hogy téged melyik Marvel szuperhősös videójáték ragadott legjobban magával!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik