Tech

Megint ingyen adják az elmúlt évek egyik legjobb játékát

505 Games
505 Games
Ha valaki tavaly lemaradt az ingyen Death Strandingről, az most pótolhatja mulasztását.

2022-ben, a karácsonyi akciók során az Epic Games Store egyszer már megjátszotta, hogy ingyen kínálta az elmúlt évek egyik legjobb játékának PC-s verzióját, és aki akkor lemaradt róla, az most örülhet, hiszen ismét egyetlen fillér kicsengetése nélkül bezsákolható Hideo Kojima legutóbbi alkotása, a Norman Reedust és Mads Mikkelsent is felvonultató Death Stranding.

Négy éve, a PlayStation 4-es verzió megjelenésekor ezt írtunk a játékról tesztünkben:

A Death Stranding egy szürreális és filozofikus történettel megáldott disztópikus sci-fi, amiben szépen keverednek a játékműfajok. A program lassan indul be, de pár óra után szó szerint beszippantja a játékost, és csak nagyon kevés választja el attól, hogy tökéletes szórakozásnak nevezhessük.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: a Death Stranding megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban.

Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Death Stranding bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz. Az akció május 25-én délután 5 óráig tart. Ekkor újabb játék válik ingyen elérhetővé bárki számára.

Kapcsolódó
Nem sokon múlt, hogy a Death Stranding tökéletes legyen
Leteszteltük Hideo Kojima legújabb játékát, ami hibái ellenére is remekmű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik