Tech

4000 méteres zuhanást élt túl az iPhone

Ehhez persze kellett egy tok is, de a végeredmény ennek fényében is meglepő.

Minden telefontulajdonos rémálma, hogy elejti a telefonját, ami ennek hatására összetörik – nemcsak a képernyő, de újabban az üvegből készült hátlap is. A gyártók persze igyekeznek egyre strapabíróbb anyagokkal felvérteznie a készülékeiket (helló Gorilla Glass), de szinte mindenkinek van egy sztorija, hogyan törte szilánkosra a mobilját. Aztán vannak olyan esetek is, mikor a telefonok felfoghatatlan eseteket élnek túl: ez törént az adrenalin junkie Hatton Smith-szel is, aki állítja, hogy az iPhone-ja túlélt egy 4000 méteres zuhanást.

Történt mindez egy ejtőernyős ugrás során, mikor a férfi 4267 méteren hagyott maga mögött egy repülőt, és az ugrás során még azt is sikerült megörökíteni, ahogy az említett okostelefon a gazdájától elszakadva folytatja az útját lefelé. Smith a sikeres landolást követően a Find my iPhone funkció segítségével bemérte a mobilját, ami a közzétett videó tanúsága szerint egy karcolás nélkül úszta meg a 4 km-es zuhanást. Utóbbiban közrejátszhatott, hogy a készüléket egy elég masszív tok védte, illetve a földetérés egy sáros, puhább talajú területen történt.

@capt_rumcoffee When your phone falls out of your pocket at 14,000 feet #fail #screammovie ♬ original sound

Persze manapság az sem elképzelhetetlen, hogy csak ügyesen megrendezett videóról van szó a lájkok és a nézettség érdekében (a bújtatott szponzorációt se zárható ki), de a sztori mellett szól, hogy nem ez az első almás telefon, ami túlélt egy komolyabb zuhanást gond nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik