Tech

Újra gond nélkül működik a Simple

Simple
Simple

Péntek délelőtt több felhasználó is arra panaszkodott, hogy hiba adódott a Simple alkalmazással. Az app megnyitásakor egy hibaüzenet jelent meg, amely arról tanúskodott, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Negyed 12 után néhány perccel a Simple Facebook-oldalán is megjelent egy közlemény.

A kommentek között többen is arra panaszkodnak, hogy az appon keresztül elindított parkolásukat nem tudják leállítani. A Simple délután közölte: a központi szolgáltató partnerük oldalán tapasztalható kiesés, emiatt a Simple alkalmazásban a parkolás, közlekedési mobiljegy és e-matrica szolgáltatásokban fennakadások tapasztalhatók.

A Simple délután kettő óra környékén az alábbi közleményt küldte el lapunknak:

Ma (2023. április 14-e) délelőtt és kora délután között a Simple alkalmazás működésében a központi szolgáltató partnerünk rendszerének kiesése következtében a Simple felhasználók is fennakadásokat tapasztalhattak, elsősorban a parkolási, közlekedési mobiljegy és e-matrica szolgáltatásokban. Azóta partnerünk elhárította a hibát, így a Simple-ön keresztül elérhető szolgáltatások is ismét akadálytalanul működnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik