Tech

Itthon is kapható lesz a Honor Magic5 Lite

Honor
Honor
A Honor Magic5 széria középkategóriás tagja már március elején elérhetővé válik.

Az már rég nem titok, hogy a Honor az idei Mobile World Congress-en mutatja be a legújabb csúcstelefon sorozatát, a Magic5-szériát, amiből a Magic5 Lite modellt már a barcelónai esemény előtt leleplezték. A középkategóriás készülék Magyarországon is kapható lesz, március elejétől (pontos dátumot egyelőre nem közölt a gyártó), méghozzá a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatában, 159 999 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ezért az összegért egy 6,67 hüvelykes, ívelt, OLED paneles kijelzőt kapunk, 2400 x 1080 pixeles felbontással, ultravékony kávákkal (93 százalékos a képernyőarány) és 120 Hz-es képfrissítéssel. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 695 5G lapkaszett kap helyet, Adreno 619 grafikus maggal, 128 GB háttértárral és 6 GB memóriával. A mindössze 7,9 mm vékony és 175 grammos készülékházba egy 5100 milliamperórás akkumulátor került, ami 40 wattal tölthető vezetéken.

Honor Smaragzöld Honor Magic5 Lite.

Bár az Android 13 már tavaly ősz óta elérhető, a Honor Magic5 Lite Android 12-re épülő Magic UI 6.1-es operációs rendszerrel kerül forgalomba, ami a gyártó állítása szerint fel van vértezve egy egy „öregedésgátló” motorral, ami elméletileg minimalizálja az idővel járó teljesítménycsökkenését.

Sokak számára ennél valószínűleg érdekesebb információ, hogy a készülék itthon három színben, a megszokott feketében, csillámos smaraggzöldben és ezüstben lesz elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik