Tech

Igazi limitált különlegesség a Coca-Cola-mobil

Realme
Realme

Indiában bemutatkozott a Realme és a Coca-Cola közreműködésében készült Coca-Cola-mobil, ami lényegében egy különleges dizájnnal megáldott Realme 10 Pro okostelefon. A készüléket ugyanakkor az teszi igazán különlegessé, hogy a korábban kiszivárgott információkkal ellentétben a mobilból mindössze 1000 darab készült, tehát igazi limitált kiadásról beszélhetünk.

Az eredetiséget egy készülék mellé járó kártya bizonyítja, és a telefon nemcsak a dizájnban lett kólás, de egyedi szoftveres megoldásokat is kapott: pezsgő töltőanimációt, speciális ikonkészletet, máshol – egyelőre – nem elérhető csengő- és értesítőhangokat, továbbá a tematikus háttereket.

Realme

Maga a telefon egy középkategóriás készülék: Qualcomm Snapdragon 695 processzor került bele, 8 vagy 12 GB memória társaságában, 256 GB háttértárral és 6,72 hüvelykes LCD kijelzővel, amit tudja a 120 Hz-es képfrissítést, továbbá 5000 milliamperórás aksi és 33 wattos gyorstöltés a csomag része. A mobil csak indiában elérhető, 1000 rúpiával (~4000 Ft) kell többet fizetni érte, mint egy sima Realme 10 Próért, és ezért a pénzért nemcsak a Coca-Cola-érzés jár, de csomag matricát, egy kóláskupakot formázó SIM-tű és egy szintén egyedi Realmeow figura is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik