Tech

Újévi akció: kivételes ajánlat, Office és Windows 10 licencek már 2510 Ft-tól!

Keysworlds
Keysworlds
A tudomány és a technológia folyamatos fejlődésével a számítógépek a mindennapi életünk és irodánk nélkülözhetetlen részévé váltak, hiszen nemcsak a munkánkat végezzük a számítógépen, hanem filmeket nézünk és játszunk is. Az otthoni munka mindig is problémákat vetett fel az emberek számára, ugyanis szükség van hozzá egy jó operációs rendszerre és irodai szoftverre is, hogy hatékonyabbak lehessünk otthon. Ti is még mindig a magas árak miatt hezitáltok?

Most, hogy a Keysworlds Újévi Vására elkezdődött, megvásárolhatjátok az MS Office 2021-et, amit mindig is drágának tartottatok, ami nem csoda, hiszen a hivatalos ára hihetetlenül magas. A KeysWorldsön szerencsére 90%-kal olcsóbban, már 10 580 Ft-ért hozzájuthattok! A Word, Excel, PowerPoint és Outlook szoftverek előnyeit élvezhetitek, ha a Microsoft Office 2021 irodai csomagot választjátok. A levelek, táblázatok, diavetítések és egyéb szöveges dokumentumok közvetlenül a legtöbb szakember és magánszemély által használt, megfelelő Microsoft formátumban készíthetők el. Többé nem kell aggódnotok az elrendezés módosításai, az inkompatibilis formátumok vagy a feltűnésmentes hiperhivatkozások miatt. Ez csak néhány a rengeteg akció közül, a KeysWorlds ugyanis még rengeteg kedvezményt kínál Microsoft operációs rendszerekre és szoftverekre, amiket nem lehet visszautasítani.

Keysworlds

Életre szóló Office 2021 licenc már 5584 Ft-ért a KeysWorlds Újévi Vásárán

Eredeti Windows 10 és Windows 11 2510 Ft-tól!

58% kedvezmény a csomagokra és minden más Office-ra (Kuponkód: BBF58)

52% kedvezmény Windows rendszerekre (Kuponkód: BBF52)

Keysworlds nem csak eredeti Office és Windows, hanem sok egyéb számítógépes szoftvereket is alacsonyabb áron kínál, legyen az valamilyen rendszer karbantartó vagy IOBIT szoftver, itt tudjátok kielégíteni az igényeiteket a segédszoftverek terén!

Számítógépes eszközszoftverek (Nem szükséges kedvezménykódot használni)

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t vásárolnátok, akkor nagyon fontos, hogy egy megfelelő szoftver viszonteladót találjatok. A KeysWorlds a tökéletes megoldás az nyugalmatok érdekében. A Keysworlds 100%-os eredetiséggaranciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál, a gyakran tartogatnak különleges ajánlatok! Rendkívül alacsony áron juthattok hozzá a Microsoft legmenőbb termékeihez. A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt, ezenkívül pedig, a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál.

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak a Keysworlds weboldalát látogathatjátok meg, hanem a Trustpiloton is megnézhetitek a valódi felhasználói visszajelzéseket!

Keysworlds kapcsolatfelvétel: support@keysworlds.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik