Tech

KeysWorlds karácsonyi vásár – Kivételes ajánlatok Microsoft szoftverekre

KeysWorlds
KeysWorlds
A Microsoft nemrég hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy 2023. április 11-én megszűnik az Office 2013 támogatása, és a továbbiakban nem biztosít biztonsági frissítéseket hozzá. A Microsoft a továbbiakban semmilyen formában nem biztosít majd frissítéseket ehhez a szoftveréhez, a felhasználók pedig különböző megbízhatósági problémákkal szembesülhetnek. Az Office 2013-at használók választhatnak, hogy a Microsoft 365-re vagy az Office 2021-re frissítenek. A Microsoft 365 használatához előfizetés szükséges, az Office 2021 viszont egyszeri vásárlás után tartósan használható.

Sokak számára túl magas a hivatalos weboldalon fellelhető ár, miközben a munkájukhoz elengedhetetlen az Office használata. A legjobb választás, ha eredeti és olcsó Windows operációs rendszert és Office termékkulcsot szeretnétek vásárolni, a KeysWorlds, a digitális licencek online áruháza. A KeysWorlds karácsonyi akciója során a Windows 10 Pro csak 3380 Ft, ha felhasználjátok a BBF58 kupont. Ha nem frissíteni szeretnétek a Windows 11-re, akkor akár eredeti Windows 11 Prót is vásárolhattok mindössze 5890 forintért! A legújabb Office, a 2021 Pro legalacsonyabb ára mindössze 5940 Ft. Még karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet.

KeysWorlds

58% kedvezmény Microsoft Office termékekre (Kuponkód: BBF58)

52% kedvezmény Windows rendszerekre (Kupon: BBF52)

A KeysWorlds nem csak eredeti Windows és Office licenceket értekesít, hanem számtalan segédszoftvert is, mint az IOBIT termékei, amelyek számos módon képesek támogatni a munkátokat vagy a PC-tek működését.

Egyéb segédprogramok

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-s ügyfélszolgálatát a support@KeysWorlds.com email címen tudjátok elérni.

A KeysWorlds tömérdek pozitív értékelést kapott a TrustPiloton, ahol a vélemények 90%-ában “Kiváló” minősítést kapott. Figyelembe véve az áruház által kínált számos előnyt, nem meglepő, hogy az elégedettségi arány nagyon magas. Kihasználhatjátok a digitális kézbesítés előnyeit, így a szoftverekre nem kell várnotok, hiszen a hozzájuk szükséges kulcsok emailben érkeznek meg, másodpercek alatt.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik