Tech

Halloweeni meglepetésjáték bukkant fel a Google keresőjében

Google
Google

Újra itt van Halloween, melynek alkalmából a Google ismét különlegeséggel készült a netezőknek. A techcég Doodles-készítő csapata négy év szünet után visszahozta a Great Ghoul Duel című több felhasználós interaktív játékát – írja a Hothardware.

2018-ban egy 13 fős kis csapat indította el a Google első többjátékos interaktív játékát, a Google Cloud technológiát használó Doodle-t, a Great Ghoul Duelt. A játékban két négy fős csapat küzdött meg egymással, a feladat mindössze annyi volt, hogy két perc alatt a lehető legtöbb szellemet kellett összegyűjteni a csapatnak. Azonban figyelni kellett, mert a másik csapat ellophatta azokat.

A játék első megjelenésekor még csak néhány különleges pálya és képesség volt, amelyeket a játékosok használhattak, illetve kaphattak. A The Great Ghoul Duel folytatásában négy új bónusz karaktert, valamint új pályákat és különleges képességeket is találunk.

Ha valaki szeretne belevágni a játékba, akkor a Google keresősávja feletti képre kell csak kattintania Halloween idején. A legjobb az egészben, hogy a játékban létrehozhatsz privát harcot is, és így akár a rokonokkal, akár a barátokkal is ki lehet próbálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik