Tech

Órákra leállt a MÁV jegyértékesítése

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Hétfő reggel meghibásodott a MÁV jegyértékesítő rendszere, így sem a menetrendi keresőben (Elvira), sem pedig a MÁV mobilalkalmazásban nem lehetett menetjegyet váltani, ugyanis folyamatosan hibaüzenetet dobott fel a vásárlóknak – közölte a Mávinform.

Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában a cég közölte, az online rendszerekben (Elvira, MÁV applikáció) végzett sikertelen jegyvásárlásokat a MÁV-START megvizsgálja, és intézkedik az automatikus visszafizetésről az online fizetés során használt bankszámlára.

Amennyiben a jegy az applikációban nem látszik, és a MÁV-START-tól sem kap e-mail értesítést a sikeres vásárlásról, akkor Önnek nincs jegye. Utazás csak érvényes jeggyel lehetséges, ezért kérjük, vásároljon másik jegyet. A zárolt összeget 48-72 órán belül visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára

— írták. Amennyiben ez nem történne meg, a vállalat közlése szerint a problémát jelenteni kell az informacio@mav-start.hu e-mail címen. A probléma sikeres kivizsgálásához az alkalmazásba regisztrált e-mail címre, a sikertelen vásárlás időpontjára, illetve ha rendelkezésére áll, akkor a vásárlás banki tranzakciójának adataira van szükség az ügyintézés megkezdéséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik