Tech

A Vodafone megoldása a vezetékes net hibáira: mobilnet!

Getty Images
Getty Images

Új vezetékes net csomagot jelentett be a Vodafone Internet Pro néven, melynek különlegessége, hogy az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők.

Ezzel a csomaggal a vezetékes elérés mellé a szolgáltató biztosít egy havonta egyszer, legfeljebb 72 órás időtartamra aktiválható korlátlan adatelérést, illetve havi 5 GB belföldi adatkeretet, így az internetelérés akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

A szolgáltató közleménye szerint az apróbb hálózati lassulások esetén a havonta elérhető és megújuló 5 GB mobilinternet támogatja az internetfolytonosságot, illetve az ügyfelek a My Vodafone applikáción keresztül azonnal, egyetlen gombnyomással aktiválni tudják a „Wi-Fi pótló” mobilinternet opciót, ami 72 óráig korlátan adatforgalmat biztosít a havi 5 GB adaton felül, így mindig zavartalan maradhat az internetelérés. Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükséges lehet a vezetékes net kiváltására. A szolgáltató erre is kínál megoldást: ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni a 72 órás korlátlanság opciót, természetesen az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel.

A 5080 forinttól elérhető Internet Pro csomag a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik