Tech

5G-n keresztül biztosít egy gigás otthoni netet a Yettel

Getty Images
Getty Images

Megújítja a kifejezetten otthoni internetezéshez fejlesztett mobiladat-díjcsomagját a Yettel Magyarország: az új OtthonNet Pro csomag az újgenerációs 5G hálózaton keresztül elméletileg akár 1 Gbps sávszélességet is képes biztosítani – írja a HWSW.

A szolgáltatás korlátlan adatforgalmat kínál, hasonlóan a tavaly ősszel bevezetett elődjéhez, mely szintén megújul, így a folyamatos hálózatmodernizációnak köszönhetően mostantól a kezdeti, korlátozott lefedettséghez képest lényegesen nagyobb területen élők számára igényelhető.

A Yettel az év végéig országszerte 440 állomás körzetében biztosítja majd az 5G-s otthoni netelérést a vételi körülményektől függően. A díjcsomag havi díja 4000-9000 forint között mozog, a szolgáltató több tényező (pl. versenytársak jelenléte) alapján szabja meg az árazást.

Az OtthonNet és az OtthonNet Pro előfizetői cím alapján érhető el, az előfizető szerződésben rögzített irányítószám alatt vehető igénybe. Ahol ezek a csomagok nem elérhetők, ott a szolgáltató az OtthonNet Lite csomagot ajánlja, ami 500 GB nappali adatmennyiség mellett 500 GB éjszakai adatkeretet tartalmaz, szintén akár 150 Mbit/s becsült maximális letöltési sebességgel.

A megújuló díjcsomagok esetében a hálózati végberendezéseket (ZTE, Kaon, illetve Nokia gyártmányú modem, antenna) nem kell megvásárolni az előfizetőknek, azok részei a díjcsomagnak. A cég a létesítést követő első hat hónapot próbaidőszaknak tekinti, nulla forintos havi díjjal, de azon megkötéssel, hogy aki ezen idő alatt lemondja a szolgáltatást, annak 30 ezer forint leszerelési díjat kell fizetnie – amennyiben az ügyfél az OtthonNet Pro előfizetés mellett az eszközt is a Yetteltől bérli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik