Tech

Jó hamburgert akart enni – így lett a pohárszedőből étteremtulajdonos

24.hu
24.hu
Magyarország 25 legjobb street food éttermei közé kerületek, a nyitás után tíz hónappal. Ötvös Béla most nyitja harmadik éttermét, ami már csak azért nagy szó, mivel a covid időszakban érte el legnagyobb sikereit.

A szolnoki Beer&Burgers étterem tulajdonosa szerint a titok annyi, hogy náluk minden friss: ők darálják és fűszerezik a marhahúst, készítik az összes mártást. De hiába a jó étel, ha azt nem tudja eljuttatni a fogyasztóhoz. A covid kezdetén napi 20 000 Ft bevétele volt, lépni kellett. A túlélés miatt olyat csináltak Szolnokon, amit előtte más nem: a webshop mellé saját applikációt és futárprogramot indítottak. Béla szerint a digitális átállás segített sikerre vinni a vállalkozását. Portré Szolnokról.

 

Szponzorált tartalom

A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik