Tech

Március 18-tól kapható a legújabb olcsósított iPhone

AFP PHOTO / Brooks Kraft / Apple Inc
AFP PHOTO / Brooks Kraft / Apple Inc

Az Apple március 8-án este tartotta a legújabb termékbejelentő eseményét, amin többek között az iPhone SE legújabb modellje is bemutatkozott. Az olcsósított iPhone külsőre sokat ugyan nem változott az elődjéhez képest, de a burkolat alatt azért érezhető a fejlődés. Az új almás okostelefon március 11-től előrendelhető, március 18-tól pedig világszerte megvásárolható lesz.

Apple

A 2022-es iPhone SE 4,7 hüvelykes kijelzőt kapott, az előlapon továbbra is ott a klasszikus home gomb, a hátlapon pedig egyetlen 12 megapixeles kamera és az Apple logó kapott helyet. Külsőre tényleg nem, hardver szempontjából viszont változott a mobil, hiszen már itt is az iPhone 13 modellekből ismerős A15 Bionic chip kapott helyet, ráadásul az új modellből már az 5G modem sem maradt ki, így a telefon már képes csatlakozni az újgenerációs mobilhálózatokra is.

A piros, fehér és fekete színekben érkező iPhone SE 64 GB-os verziója 195 ezer forint, a 128 GB-os modell 215 ezer forint, míg a 256 gigás 255 ezer forint. Érdekesség továbbá, hogy a tavaly piacra dobott iPhone 13 széria is kapott egy kis vérfrissítést, már ami a színeket illeti, hiszen az iPhone 13 már elérhető sötétzöld, az iPhone 13 Pro pedig „alpesi zöld” árnyalatban is.

Apple

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik