Tech

Pillanatok alatt elkapkodták a Microsoft aknakeresős csúnya pulcsiját

Microsoft
Microsoft

Az ünnepek közeledtével a Microsoft ismét rászabadított az internetre egy érdekes vizuális élményt, a saját„csúnya pulcsiját”. Az idei modell 74,99 dolláros (kb. 24 ezer forint) áron került fel az Xbox Gear Shopba.

A tervezőket ezúttal az Aknakereső ihletette meg, a trendérzékenységet pedig bizonyítja, hogy az egész pálya karácsonyfát formáz, a kis aknák pedig hópihék lettek. A Windows logó még az operációs rendszer 3.1-es verziójában használt grafika, ami arra utal, hogy akkor jelent meg először a program a rendszer beépített részeként.

A cég tavaly három csúnya pulcsit is kiadott, az egyik darab témája a Paint rajzolóprogram volt. A pulcsikból befolyó összegek egy részét akkor a Girls Who Code szervezetnek adományozták, idén a fogyatékkal élő játékosokat támogató AbleGamers jótékonysági szervezetnek megy az összeg.

A tavalyi ruhák 24 órán belül elkeltek, és a cikk írásának pillanatában már az idei aknakeresős darabból sem lehet kapni. A cég azonban újabb készlet legyártását ígéri, így hamarosan újratöltődhet a shop.

Microsoft

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik