Szórakozás

Áll a bál Kanadában a kokainozó Mikulással viccelődő csúnya karácsonyi pulcsi miatt

Egy nagyáruház weboldalán lehetett megvásárolni, de a cég gyorsan eltüntette a terméket.

Évek óta nagyot mennek a „csúnya karácsonyi pulcsik”, és a Walmart Canada áruház-lánc sem akart kimaradni, ezért több, „felnőtt témájú” pulóvert is árulni kezdtek webáruházukban. Egy darab azonban olyan nagy sikert aratott, hogy a nagy figyelem miatt inkább gyorsan el is távolították azt boltjukból.

A kérdéses pulcsin ugyanis a Mikulást éppen kokainfogyasztás közben lehet látni.

Erre utalnak az előtte lévő asztalon látható fehér csíkok, de ha ez nem lenne elég egyértelmű utalás, a mellékelt szöveg kétséget sem hagy afelől, hogy pontosan mik is azok a csíkok.

Mindannyian tudjuk, hogy milyen a hó. Fehér, por alakú és a legjobb egyenesen Dél-Amerikából érkezik. Ez rossz hír a Mikulásnak, aki a messzi Északi-sarkon lakik. Ezért is élvezi ki minden pillanatát annak, amikor sikerül rátennie a kezét egy kis minőségi, elsőosztályú kolumbiai hóra.


A termék gyorsan terjedni kezdett a közösségi oldalakon, és népszerűsége végül a vesztét okozta. A Walmart Canada ugyanis közölte a kanadai Global News című lappal, hogy a pulcsit eltávolították boltjukból. Magyarázatuk szerint azt egy harmadik fél árulta az oldalon, és az nem egyezik meg a cég értékeivel, és nincs helye náluk. Egyben elnézést is kértek mindenkitől, aki sértőnek találta azt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik