Tech

Az Apple társalapító szerint az iPhone 13 ugyanolyan, mint az iPhone 12

Getty Images
Getty Images

Steve Wozniakot, az Apple társalapítóját nem nyűgözte le túlságosan az iPhone 13, és nem igazán tudná megmondani a különbséget a jelenleg használt iPhone 13-ja és egy iPhone 12 között – árulta el a Yahoo Newsnak.

Mondjuk annyira nem lőtt mellé: a legújabb csúcsmodell legfőbb újdonságai az előző szériához képest a hosszabb üzemidő, a jobb kamera, és egy erősebb védőüveg, a dizájn nem sokat változott. Wozniak szerint az újgenerációs mobilon futtatott szoftverek is egyeznek a régi modelleken látottakkal, ami mondjuk egy jó dolog. Hozzátette: egy új Apple Watch és egy régebbi Apple Watch közt sem tudna különbséget tenni.

Wozniak korábban már többször is hiányolta az újító dolgokat az Apple készülékeiből. 2017-ben arról beszélt, hogy nem venné meg az akkor csúcsmodellnek számító iPhone X-et, mert szerinte „nem eléggé intuitív”. Aggodalmát fejezte ki a modellben használt arcfelismerő-technológia iránt is, hozzátéve, hogy teljesen boldog az iPhone 8 mobiljával, ami számára ugyanaz, mint az iPhone 7, ami meg ugyanaz, mint az iPhone 6.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik