Tech

Otthoni internetszolgáltatást indít a Telenor

Getty Images
Getty Images

Miután a Telenor tavaly elindította vállalati ügyfeleinek szóló Hiperline vezetékes internetszolgáltatását, most egy újabb területen lép ki a hagyományos mobilszolgáltói szerepköréből azzal, hogy a lakossági internetpiacon is korlátlan adatforgalmi keretet tartalmazó otthoni internetszolgáltatással jelenik meg vezeték nélküli hálózatán.

A Telenor Magyarország szeptember 14-től otthoni internetszolgáltatást indít lakossági ügyfelek számára Telenor OtthonNet néven.

A korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint egymillió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül. A cég arra számít, hogy az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni – olvasható közleményükben.

A tájékoztatás szerint a korlátlan adatforgalom mellett akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebességet nyújt a szolgáltatás, további részletek ezen a linken olvashatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik