Tech

Új netcsomagok várhatók a Telekomnál

Getty Images
Getty Images

A Magyar Telekom ősszel menetrendszerűen megújítja vezetékes (és várhatóan mobil) portfólióját, az első részletek már hozzáférhetők a szolgáltató weboldalán – szúrta ki a HWSW. A szolgáltató szeptember 29-én új vezetékes netcsomagokat vezet be kábel- (HFC) és optikai (FTTH vagy GPON) hálózatán. A cég oldalán közzétett, nagykereskedelmi partnereknek szóló tájékoztató rendszerint egy az egyben tükrözi a cég kiskereskedelmi termékkínálatának változását is.

A Telekom az olcsóbb elérések paramétereit változtatja meg, illetve bővíti ki a kínálatot, így szeptember 29-től a kábelhálózaton bevezeti a 250 Mbps le- és 10 Mbps feltöltési sávszélességet kínáló (garantált sávszélesség: 15/4 Mbps), optikai eléréseknél pedig a legfeljebb 250 Mbps letöltési és 70 Mbps feltöltési sávszélességet, valamint az 500 Mbps letöltési és 150 Mbps feltöltési sávszélességet nyújtó díjcsomagokat (garantált sávszélesség a két esetben 80/30 és 150/40 Mbps) – írja a lap.

A kiskereskedelmi havidíjak egyelőre nem ismertek, és még azt sem tudni, hogy a jelenlegi portfólió mely tagjait tartja meg saját kínálatában a Telekom, ezzel kapcsolatban később várhatók részletek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik