Tech

Új Nokia táblagép jöhet

Getty Images
Getty Images

Rengeteg idő telt el azóta, hogy felbukkant az első Nokia táblagép – mert bizony volt ilyen, a 2015-ben megjelent Nokia N1. A jelek szerint a HMD Global megpróbálkozna a márkanév tabletpiacra való visszavezetésével, a boszorkánykonyhában már készül a Nokia T20 modell –írja a GSMArena.

A Nokia T20 két verzióját a MoreComputers weboldalán szúrták ki, a listán egy csak wifis, illetve egy 4G-s modell is szerepel, mindegyik kék színben. Előbbi változat 185 font, míg a másik 202 font árcímkét kapott. Egy másik kereskedő oldalán euróban is fellelhetők az árak (225 euró, illetve 245 euró) tehát egy nettó 80 ezer-90 ezer forintos eszközre lehet számítani.  A táblagép 10,36 hüvelykes kijelzőt kap, 4GB RAM és 64GB tárhellyel. Az még kérdéses, hogy milyen chip dolgozik benne, de a portál szerint az eddig ismert adatok alapján egyáltalán nem egy felsőkategóriás hardvert kell várni.

A táblagép hivatalos bejelentése még nem történt meg, de a GSMArena szerint a cég november 11-re egy fontosabb eseményt tervez, jó eséllyel ott mutatkozhat meg a Nokia T20.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik