Tech

Ön is harcolhat a Soros-terv ellen a kétfarkúak új játékában

Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Elkészült a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) új játéka, a Soros-terv: A videójátékjelentették be a Facebookon. A cím már magában beszédes: ezúttal Soros György személye, valamint a nemrég elfogadott, a pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvény a téma a Rapid Games segítségével fejlesztett kalandjátékban. Az MKKP korábban egy Mészáros Lőrinc tematikájú Mario-klónt is közzétett, a Super Mészárost.

A játékban egy karaktert irányítunk, akivel végig kell mennünk a történeten, kicsit a régi Kaland Játék Kockázat lapozgatós könyvek, kicsit a régi szöveges számítógépes kalandjátékok mintájára. Tehát a szöveges helyzeteket olvasva egyes helyszíneken tárgyakat kereshetünk, beszélgethetünk, harcolhatunk, vagy tovább sétálhatunk.

A kiindulópont drámai: „Épp az otthonodban, egy kellemes rákoskeresztúri panelház negyedik emeleti lakásában nézed a Bayer show-t, amikor egy hirtelen bevágott kormányzati tájkoztató videónak hála megtudod, hogy SOROS GYÖRGY ismét megtámadta Magyarországot! Ám ezúttal nem mindenféle sötét bőrszínű terroristát akar rászabadítani az országra ez a kampós orrú TUDJUKKICSODA, hanem homoszexuálisnak próbálja átnevelni ártatlan gyermekeinket! Ez volt számodra az utolsó csepp a pohárban – felállsz a foteledből, majd útnak indulsz Ásotthalom határa felé, ahol a legutóbbi incidens alkalmával a legerősebben érzékelték a GONOSZ jelenlétét…

A játék asztali gépen és mobilon is játszható böngészőből, ezen a linken érhető el.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik