Tech

Július 29-én mutatkozhat be a Huawei P50

Huawei
Huawei

A Huawei hivatalosan 2021. július 29-én ránthatja le a leplet a Huawei P50 telefonokról – írja a GSMArena. A telefon létezése régóta nem titok, de a gyártó eddig csupán egyetlen képet osztott meg a készülékről, amin már két kerek és méretes kameresziget látható.

A portál cikkében arról is szó esik, hogy jó eséllyel (részben a Donald Trump-féle szankcióknak köszönhetően) az említett időpontban csak a 4G-s verziókat mutatja be a Huawei, és az 5G hálózatokra is kapcsolódni képes modellek leleplezésére csak valamikor később kerülhet sor.

A P-széria persze mindig is a kameráiról volt híres, és amennyiben hinni lehet a pletykáknak, akkor a P50 Pro és a Pro+ modellek 1 hüvelykes Sony IMX800 szenzorral és 1/1,18 hüvelykes ultraszéles modullal kerülnek majd forgalomba. Az európai premier ugyanakkor igencsak kérdéses, hiszen a Honor 50 készülékekkel ellentétben ezek a telefonok továbbra sem kaphatják meg a Google Mobile Services rendszert és a hozzá tartozó alkalmazásokat, és ezúttal már nem is Android alapú operációs rendszer lesz rajtuk, hanem a Huawei saját fejlesztése, a HarmonyOS.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik