Tech

Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai

THQ Nordic
THQ Nordic

Nyakunkon a május, úgyhogy a Sony le is leplezte, hogy a PlayStation Plus előfizetők milyen ingyen játékokra számíthatnak a következő hónapban. A lista ezúttal is meglehetősen impozáns, hiszen PlayStation 4-en a Battlefield V és a Stranded Deep lesz bezsákolható, a PlayStation 5 tulajdonosok pedig emellé harmadik játéknak letölthetik a Wreckfest című programot is.

SIE

Mindhárom játék május 4-től lesz elérhető térítésmentesen a PS Plus tagok számára, méghozzá május 31-ig. Aki pedig esetleg elfeledkezett volna az április játékokról (PS4: Days Gone, Zombie Army 4; PS5: Oddworld: Soulstorm), annak sem kell aggódnia, hiszen jövő keddig még ezek is hozzáadhatók a játékkollekcióhoz – persze csak élő PlayStation Plus előfizetés esetén.

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik