Tech

Akadozott a Magyar Közlöny oldala

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Frissítünk!

Délután kezdett helyreállni az oldal, de jó ideig nyoma sem volt a friss közlönynek, az négy óra körül került fel. Előtte még Hadházy Ákos szúrta ki háromkor, hogy a részletszabályozásokat tartalmazó jogszabály egy autóalkatrész-bolt honlapján idő előtt már elérhetővé vált, ezzel indokolták, hogy miért nem nyithatnak ki.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón jelentette be a hétfőtől érvényes új intézkedéseket, többek közt azt is, hogy „március 22-éig minden szolgáltatás szünetel, ez alól kivétel a magánegészségügy”. Ezzel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerült a lakosságban, többek közt az is, hogy mi számít szolgáltatásnak. A válaszok a részletszabályokat tartalmazó, pénteki Magyar Közlönyből derülnek ki – tájékoztatott a kormány.

Nem meglepő, hogy péntek reggel rengetegen keresték fel a Közlöny oldalát, ami a fokozott érdeklődés hatására vélhetően leterhelődött, és egy ideig teljesen elérhetetlen volt, háromnegyed tíz óta pedig csak lassan töltődött be.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik