Tech

Végre megtudjuk, hogyan lett James Bond a 007-es ügynök

Bár James Bond főszereplésével már 27 film készült (ebből 25 hivatalos), korábban még sosem láthattuk, hogy a világ leghíresebb titkosügynöke hogyan érdemelte ki az emberélet kioltására is feljogosító 00-s státuszát. Ugyan a 2006-os Casino Royale-ban kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt a 007-es korszak előtti időből, de a dán IO Interactive ma bejelentett, Project 007 munkacímű videójátéka a fejlesztők ígérete szerint ennél jóval részletesebb képet fest majd arról, hogy a híres karakter pontosan miképp jut el oda, hogy az MI-6 egyik leghíresebb (vagy leghírhedtebb?) tagja legyen.

A játékról ennél több egyelőre nem derült ki, még azt sem tudni, hogy milyen műfajt képvisel, de ha abból indulunk ki, hogy az IO Interactive főleg a külső nézetes, lopakodós Hitman-játéksorozatról ismert, akkor már lehet némi elképzelésünk arról, hogy mi várható tőlük. Mi például igencsak meglepődnénk, ha egy (újabb) belső nézetes lövöldözős játék (FPS) készülne James Bond főszereplésével.

Ahogy a játék végleges címe, úgy a megjelenési dátumot és a leendő platformokat illetően sem közölt részleteket a fejlesztőcsapat, viszont annak fényében, hogy a fejlesztés nagyon korai fázisában jelentették be a program létezését, könnyen elképzelhető, hogy a leköszönő konzolgeneráció képviselóire nem, csak PlayStation 5-re és Xbox Series gépekre lesz elérhető a PC-s verzió mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik