Tech

Érkeznek Magyarországra a Netflix feltöltőkártyák

netflix
netflix

Novembertől a Netflix Magyarországon is egyre több helyen teszi elérhetővé a feltöltőkártyákat, amivel bankszámla és bankkártya nélkül is használhatóvá válik a szolgáltatás. A hagyományos, előfizetéses modellhez képest a legnagyobb különbség az, hogy ebben az esetben a felhasználó fix összeget tölt fel a Netflix fiókjába, és addig használhatja a szolgáltatást, amíg ez az összeg fedezi a használatot.

Mától végre magyar a Netflix
Éjfél óta magyar felülettel várja a felhasználókat a világ vezető streaming szolgáltatása, és a cég a magyar nyelvű tartalmak terén is a korábbinál magasabb fokozatba kapcsolt.

A feltöltőkártyával járó egyenleg a regisztráció során a böngészőben és a mobilapplikáción keresztül is aktiválható, a már meglévő előfizetések pedig a böngészőben bővíthetők a kártya tartalmával. Utóbbi esetben addig nincsenek hagyományos levonások a megadott bankkártyáról, amíg a feltöltött összeg fedezi a beállított előfizetéstípus (Basic, Standard, Premium) költségét.

A kártyák három verzióban állnak rendelkezésre: 5 000, 15 000 és 50 000 forintos feltöltést vásárolható, a szolgáltatás használatának költsége pedig megyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Míg bankkártyával teljes hónapokat fizethetünk, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így a tartalmak törthónapban is elérhetőek. Az átláthatóság jegyében a Netflix külön e-mailt is küld arról, ha már fogyóban van a korábban feltöltött egyenleg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik