Tech

Simán átmásolható az összes fotónk és videónk a Facebookról a Dropboxba

Korábban a témában:

Ha valaki gondolkodott már azon, hogy szeretné egy (másik) helyen tudni az összes fotóját és videóját, amit valaha feltöltött a Facebookra, annak jelenleg több lehetőség áll a rendelkezésére. Adott a legnagyobb közösségi oldal saját archiválós rendszere, ami összegyűjti és lementhetővé teszi a feltöltött tartalmakat, ennél viszont sokkal kényelmesebb az átmásolás, ami mostantól nemcsak a Google Fotókra tudja átmenteni a képeket és videókat, de a Koofr és Dropbox szolgáltatásokba is – utóbb azért szerencsés megoldás, mert szépen, mappákba rendezve kapunk meg mindent.

Így szedheti le minden adatát a Facebookról
Már azt is ki lehet választani, hogy mit szeretnénk letölteni és milyen minőségben.

Ha valaki szeretne élni a lehetőséggel, a következőket kell tennie (az új Facebook dizájn szerint):

  1. A Facebook jobb felső sarkában le kell kattintani a kis háromszöget
  2. A legördülő menüből kiválasztani Beállítások és Adatvédelem menüt
  3. Az újabb listából kiválasztani a Beállítások opciót
  4. A bal szélső sávból kiválasztani a Facebook-adataid lehetőséget
  5. Rákattintani a fényképeid vagy videóid másolatának továbbítása menüpontra
  6. Cél kiválasztása gombnál megjelölni a megfelelő szolgáltatást (Google Fotók, Koofr, Dropbox)
  7. Megadni a Facebook jelszót, és a választott szolgáltatáshoz szükséges jelszót

Ezután a Facebookon lévő összes képünk és videónk elkezd átkerülni a választott szolgáltatásba, ahol könnyedén böngészhetők, méghozzé anélkül, hogy arra kellene várni, hogy a Facebook betöltögesse őket.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.