Tech

Megváltoztak a Telekom otthoni és mobilos díjcsomagjai

Az ősz beköszöntével frissíti portfólióját a Magyar Telekom, szeptember 4-től az összes (vezetékes és mobil) lakossági díjcsomag megújul – tájékoztatott közleményben a szolgáltató. Összességében elmondható, hogy költségek terén számottevő változások lépnek érvénybe, míg a rugalmasság megmarad olyan értelemben, hogy a havidíj a hangcsomag és a választott adatkeret együttes árából, valamint az igényelhető kedvezményekből tevődik össze.

A 2000 megabites internetcsomagokat kedvezőbb áron teszi elérhetővé a Telekom

(itt több eszköz egyidejű igénybevétele mellett összeadódó, együttesen kínált maximális, elméleti sebességről van szó).

Ezzel egy időben több tévés csomagban nő a csatornakínálat: az alapcsomag kínálata 13 HD csatornával bővül, míg a legnépszerűbb, Szuper Családi HD csomag csatornakínálata 12 HD-adással gyarapodik, így összesen 108 SD és 46 HD csatornát kínál az előfizetőknek.

Mobilfronton ez változott

A Mobil S csomag 50, míg a Mobil M a hálózaton belüli korlátlanság mellett 30 percet, vagy SMS-t tartalmaz. A Mobil L bármilyen belföldi irányba korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít, míg a Mobil XL a kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezőknek ajánlott: ez a tarifa még nagyobb korlátlanságot kínál az EU-n belül, minden alapdíjas irányba.

Mobilnet terén a 4 GB-os csomag mellett egy 15 GB-os és két Gigaerős Net csomagot kínál a szolgáltató korlátlan adatforgalommal. A két korlátlan mobilnet csomag abban is különbözik egymástól, hogy a nagyobb 15 GB helyett 20 GB EU-roaming adatforgalmat tartalmaz.  A megújuló mobiltarifák közül akár a korlátlan net csomagok is párosíthatók a legkisebb perceket is tartalmazó hangcsomaggal.

Ez a helyzet a Magentával

A hangcsomag és a mellé választott adatkeret együttes árából kiszámított havidíj végső összege e-pack kedvezményekkel és Magenta1 kedvezménnyel lehet csökkenteni, ami változatlanul elérhető, és 30 százalékos havidíjkedvezményt kap, aki legalább két otthoni – telefon, internet, tévé – és egy mobil szolgáltatásra fizet elő. A kedvezménycsomagba bevonhatók mind az új otthoni, mind az új mobil díjcsomagok, viszont a nagyobb csomagok miatt az utóbbiakban foglalt adatmennyiség már nem kerül duplázásra. A több mobilt magába foglaló Magenta 1 előfizetéseknél fél áron érhető el a korlátlan netcsomag.

A Magenta 1 kedvezmények sorába továbbra is beletartozik a korlátlan TV és film adatopció, amellyel Magenta 1 ügyfélként a TV GO-val, a Telekom TV GO-val és HBO GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetünk mobilon is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik