Tech

Novemberben kerül a boltokba az Xbox Series X

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy novemberben kerül boltokba az (egyik) újgenerációs konzoluk, az Xbox Series X. A redmondi vállalat ennél pontosabb dátumot nem adott meg, de a The Verge-höz eljutott információk szerint az ősz harmadik hónapjának első hete lehet a megjelenés pontosabb időpontja. A cég ezzel párhuzamosan azt is bejelentette, hogy a 343 Studios által fejlesztett Halo Infinite nem jelenik meg idén, csak valamikor 2021-ben – pontos dátumot egyelőre nincs.

Már mától Xbox konzollá válhatnak az androidos telefonok
Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők mától kipróbálhatják, milyen mobilon játszani xboxos programokkal.

A játékgép legfontosabb nyitócímének tartott Halo Infinite elcsúsztatása komolyan visszavetheti az Xbox Series X eladásait, hiszen sokak számára ez volt az elsődleges érv, hogy beruházzanak az újgenerációs konzolra. A Microsoft és a fejlesztőstúdió szűkszavű közleménye szerint a megjelenés elhalasztásához több faktor is hozzájárult, többek között az új koronavírus miatt kialakult helyzet is, ugyanakkor a döntésben szerepe lehet annak is, hogy a júliusban bemutatott játékmenet videók után a Halo Infinite rengeteg kritikát kapott, amiért egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy újgenerációs videójáték.

Habár azt már tudjuk, hogy az új konzol novemberben érkezik, de a Microsoft egyelőre semmilyen információt nem tett közzé a várható árral kapcsolatban, és egyelőre azzal sem foglalkoznak, hogy lerántsák a leplet az Xbox Series S konzolról, amiről épp a napokban szivárgott ki, hogy valóban létezik.

Tényleg lesz idén olcsóbb Xbox, lelepleződött a Series S konzol
Egy kiegészítő csomagolása buktatta le az Xbox Series S konzolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik