Tech

Megvannak a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

Ismét eltelt egy hónap, ami egyben azt is jelenti, hogy a júliusi ingyen játékok távoznak a PlayStation Plus kínálatából, átadva a helyet az augusztusi címeknek, amik ismét elég erős felhozatalt biztosítanak.

Az egyik játék a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, ami az eredeti CoD: MW2 feljavított, multiplayer nélküli verziója, míg a másik a Fall Guys: Ultimate Knockout című partyjáték, ami azért is különleges, mert a hivatalos megjelenéssel egy időben válik elérhetővé a PS Plus előfizetők számára. Mindkét program augusztus 4-től lesz letölthető, tehát az aktuális játékok, az NBA 2K20, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és az Erica addig még beszerezhetők a tagoknak.

Fotó: SIE

A PlayStation Plus egy extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a PS4-es videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik