Tech

Akár játék közben is nemet válthatunk az új Assassin’s Creedben

A Ubisoft július 12-én este tartotta a Ubisoft Forward névre keresztelt, az idei E3 játékshow elmaradását pótló online rendezvényét, aminek keretén belül lerántották a leplet a jövő februárban érkető Far Cry 6-ról, illetve új játékmenet videót mutattak az idén ősszel debütáló Watch Dogs Legion című programból és a Hyper Space-ből is. Emellett új részleteket láthattunk a november 17-én megjelenő Assassin’s Creed Valhallából is, amit a rendezvényt megelőzően lehetőségünk adódott kipróbálni.

Vikingként portyáztam és fürkésztem, hála az új Assassin’s Creednek
Hónapokkal a megjelenés előtt kipróbálhattuk az Assassin's Creed Valhalla című játékot, és a vikinges kaland nem okozott csalódást.

Az általunk próbált demóban erre ugyan még nem volt lehetőség, de az online bemutatót követően kiderült, hogy a végleges játékban lehetőség lesz arra, hogy játék közben váltsunk nemet, azaz a főhős Eivor a kedvünk szerint lehet férfi vagy nő. A különböző nemű főhősök ugyan nem ismeretlenek az Assassin’s Creed-sorozat számára, hiszen már az Odyssey című epizódban is eldönthettük, hogy melyik nemmel akarjuk végigvinni a sztorit, de eddig arra nem volt mód, hogy utólag változtassunk ezen.

Az Assassin’s Creed Valhallában ugyanakkor már erre is lehetőség lesz, méghozzá a játék története szerinti jelenben hazsnált Animus gépezet segítségével. És nem ez az egyetlen ilyen jellegű őjdonság, hiszen az is kiderült, hogy az új részben már azt is megtehetjük majd, hogy a jelenben irányított karakter, Layla jelenjen meg a múltban, konkrétan a játéktérként funkcionáló, kilencedik századi Angliában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik