Tech

A Call of Duty WWII a PlayStation Plus egyik júniusi ingyen játéka

Közeledik a hónap vége, ami a PlayStation Plus előfizetők életében azért fontos időszak, mert ilyenkor derül ki, hogy a következő hónapban milyen ingyen letölthető játékok járnak a szolgáltatás mellé. A Sony általában egyszerre szokta bejelenteni a játékokat, tegnap este azonban teljesen váratlanul megírták a Twitteren, hogy a 2017-es Call of Duty WWII lesz az egyik júniusi játék, a program ráadásul a megszokottól eltérően már mától, azaz május 26-tól ingyen letölthető a PS Plus előfizetők számára.

Ugyanakkor nem ez lesz az egyetlen játék a nyár első hónapjára, viszont az ezzel kapcsolatos további részletek csak valamikor a hét folyamán derülnek majd ki. Hasznos információ továbbá, hogy a májusi ingyenes programok, a Farming Simulator 2019 és a Cities Skylines még június 1-ig szerezhetők be fizetés nélkül azok számára, akik rendelkeznek élő PlayStation Plus előfizetéssel.

Nem hiába vártunk a II. világháborús Call of Dutyra
Visszatértünk a múltba, és ha nem is tökéletes, azért az új rész nem okoz csalódást.

A PlayStation Plus egy extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a PS4-es videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik