Tech

Május közepén érkezik az LG különleges telefonja

Az LG hivatalosan ugyan csak május 7-én mutatja be a legújabb, Velvet névre keresztelt okostelefonját, de a cég már hetek óta szivárogtatja az információkat a készülékről, és a legújabb akciójuknak hála már nemcsak azt tudni, hogy Dél-Koreában május 15-től lesz kapható a különleges(nek szánt) készülék, de a hardvert és a kialakítást illetően is újabb részletek láttak napvilágot, némi képanyag kíséretében.

A készülék 6,8 hüvelykes FullView kijelzővel kerül forgalomba, méreteit tekintve egy 74,1 mm széles és 6,8 milliméteres vastag telefonról beszélünk, és a jelenlegi trendekkel ellentétben az előlapi kamera nem egy képernyőbe vágott lyukba kerül, hanem egy középső képernyőszigetben kap helyet.

Az LG a telefon hátlapját illetően sem követi a többi gyártó példáját, hiszen az ide került szenzorok nem kaptak egy hatalmas kameraszigetet, hanem egymás alatt, cseppszerűen helyezkednek el, ráadásul csak a legnagyobb, 48 főmegapixeles kamera emelkedik ki a hátlap síkjából. A 8 megapixeles ultraszéles, az 5 megapixeles mélységszenzor és a vaku szépen belesimulnak a burkolatba.

Színekben nem lesz hiány az LG Velvet esetében sem. Fotó: LG

Ami az extra funkciókat illeti, már biztos, hogy videózás közben bekapcsolható lesz az ASMR, ami a két mikrofonnak köszönhetően a legapróbb zajokat is rögzíteni fogja, és jó hír lehet a telefont zenelejátszásra használóknak, hogy a Velvet két hangszóróval lesz felszerelve, tehát adott a sztereó hangzás. Ami biztos továbbá, hogy a burkolat alá egy Snapdragon 765G processzor kerül, ami képessé teszi a mobilt az 5G hálózatok hazsnálatára, az energiáért pedig egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor felel, és ezen telefonhoz is külön beszerezhető lesz egy második kijelző, illetve egy Stylus Pen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik