Tech

Az Adobe 60 napig ingyen biztosítja szoftvereit a meglévő előfizetőinek

Az élő Adobe szoftver előfizetéssel rendelkező felhasználók most 60 napig ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást – hívja fel a figyelmet a cég akciójára egy Twitter-bejegyzés. Ahhoz, hogy élhessünk az ajánlattal, az Adobe oldalán belépve kezdeményezni kell az előfizetés lemondását, és ezen folyamat során a rendszer felajánlja, hogy a következő két hónapért nem vonja le a megszokott havi összeget.

Az ingyenes 60 napot a következő fizetés időpontjától számítja a rendszer, amennyiben viszont a következő havidíj levonása 48 órán belül lenne esedékes, úgy – az átfutási idő miatt – a levonás megtörténhet, és ebben az esetben a következő hónaptól él a kéthavi kedvezmény.

A kedvezmény hűségidős előfizetés esetén is él: a lemondási folyamat során ilyenkor a rendszer először jelzi, hogy ki kell fizetni a kedvezményből adódó kötbért, de a folytatásra kattintva szintén megjelenik a kedvezmény lehetősége, amivel bármiféle levonás nélkül lehet élni.

Az Adobe Photoshop szoftvert (is) tartalmazó Photography Plan esetén ez az ajánlat közel 26 euró, azaz 8 ezer forintnál is több megtakarítást jelent a következő két hónapra.

Az új koronavírus miatti intézkedések alapjaiban változtatják meg az életünket, sokaknak a megélhetése kerül veszélybe, és fokozottan igaz ez azokra, akik megrendelésre készítenek kreatív munkákat – még ez a 8 ezer forintos kedvezmény is jelentős segítség lehet a grafikai vagy fotós munkákból élők számára, de más csomag használata esetén a spórolás mértéke elérheti akár a 80-160 eurót is.

Nyitókép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik