Tech

Ha fura értesítést kapott a Samsung telefonján, akkor nem önnél van a hiba

Ha ma reggel teljesen váratlanul fura, mindössze számokat tartalmazó értesítések érkeztek a Samsung Galaxy telefonjára, az nem a véletlen műve, a világ minden táján hasonló történt a dél-koreai gyártó mobiljait birtokló felhasználóktól. A váratlan értesítések, amik két 1-est tartalmaznak egymás alatt, a Samsung saját Find My Mobile funkciója küldte, de egyelőre senki nem tudja, hogy miért. A The Verge újságírója ugyanúgy megkapta az Egyesült Államokban, ahogy mi a villamoson a munkába utazva.

Fotó: The Verge

Az értesítésre bökve semmi nem történik, egyszerűen eltűnik, még a kapcsolódó alkalmazás sem nyílik meg. Mivel a furcsa jelenség globálisan jelentkezett, nem az ön készülékében van a hiba, jó eséllyel a Samsung oldalán történt olyan változás, ami váratlanul arra késztette az alkalmazást, hogy értesítést küldjön a mobil tulajdonosoknak.

Frissítünk!

Az eset kapcsán kerestük a Samsung hazai képviseletét, tájékoztatásuk szerint az értesítés nem szándékosan, csak korlátozott számú Galaxy eszközre érkezett. A vállalat emellett biztosítja a felhasználókat, hogy az értesítés semmilyen formában nincs hatással az eszköz bárminemű működésére, és elnézést kérnek a vásárlóinktól az esetlegesen kellemetlenségekért, és mindent megtesznek azért, hogy a jövőben hasonló esemény ne forduljon elő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik