Tech

58 perc alatt teljesen feltölthető a Samsung új csúcsmobilja

Az idei Galaxy S-szériával leginkább a fotózásra és videózásra gyúrt rá a Samsung, és a Galaxy S20 Ultra viszi a prímet, ami többek közt 100x digitális zoomra képes és 8K-ban rögzít felvételeket. Hogy mire képes a brutális csúcsmobil, mi magunk is szemrevételezhettük még a hivatalos bemutató előtt, beszámolónkat itt olvashatja.

A modell az egyébként is rendkívül erős hardver mellé egy 5000 milliamperórás akkumulátort kapott, korábban még egy Samsung-készüléket sem szereltek fel ekkorával. Mindemellett támogatja a 45W-s gyorstöltést is, aminek köszönhetően igencsak hamar életet lehet lehelni belé.

A szivárogtatásairól ismert Ice Universe Twitter-profil tulajdonosa már aktívan is teszteli a kütyüt, és rendkívül pozitívan számolt be a gyorstöltés képességeiről: mindössze 58 perc alatt nulláról száz százalékra lehet tölteni az 5000 milliamperórás aksit, így a Galaxy Note10+-nál is gyorsabban töltődik fel.

A Galaxy Note10+ 4300 milliamperórás telepét a 25W-os gyorstöltővel több mint egy óra alatt, a 45W-ossal pedig néhány perc híján egy óra alatt lehetett teljesen feltölteni.

Érdemes hozzátenni, hogy a Galaxy S20 Ultra megvásárlásakor alapban egy 25W-os töltőfejet kap a felhasználó, a 45W-ot produkáló adaptert külön kell hozzá beszerezni. A WWTech szerzője szerint az alapból kapott töltővel körülbelül egy óra és 10 perc alatt éri el a száz százalékot a mobil, így körülbelül tíz percet lehet nyerni a gyorsabb megoldással – mindenki döntse el maga, hogy megéri-e ez a nyereség a plusz kiadást.

A Samsung nem viccel: a Galaxy S20 Ultra olyat tud, amit más mobil nem
A Samsung bemutatta a Galaxy S20-széria modelljeit, amiket még a hivatalos leleplezés előtt ki is próbálhattunk.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik