Tech

Három napig 100 GB ingyen adatforgalmat biztosít a Vodafone

100 GB díjmentes adatot biztosít az elkövetkező három napra a Vodafone az ügyfeleinek. A cég az akcióval elsősorban azoknak kíván kedveskedni, akik párjuktól távol töltik a Valentin-napot és a rá következő hétvégét. A telekommunikációs vállalat a Valentin-napi adaton felül, hazai adatkeretet és hazai percdíjat biztosít minden olyan RED Infinity csomaggal rendelkező ügyfelének, aki külföldről Magyarországra indít hívást, vagy küld SMS-t. Újdonságként az idei repertoár kibővült 10 ingyenesen elérhető filmmel is, melyek a jelenlegi UPC-s ügyfelek számára lesznek elérhetőek a UPC filmtárban.

Áradjon a szeretet a mobilon keresztül! Fotó: Getty Images

Az ügyfelek nemcsak ma, hanem február 29-ig aktiválhatják a 100 gigabájt ingyen adatot a My Vodafone applikációban. Az adatmennyiség az aktiválást követő három napig felhasználható, minden lakossági és flotta, aktív, hangalapú, mobil havidíjas és felöltőkártyás ügyfél számára.

Ezen felül a 100% Világ Napijegy kedvezmény is elérhető a My Vodafone alkalmazásban február 29-ig: a jegy aktiválásával, hazai percdíjakon indítható hívás és küldhető SMS Magyarországra, illetve a hazai adatkeret használható Amerika, Ázsia/Kelet Európa és Afrika megjelölt partnerhálózatain. A kedvezmény az aktiválás napjától február végéig élvezhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik