Tech

Brutális hátlapja lesz az új Samsung csúcsmobilnak

Ahogy közeledik a Samsung következő Galaxy S-szériájának bejelentése (ami vélhetően a Galaxy S20 nevet kapja), úgy szaporodnak a kiszivárgott információk és pletykák. Nemrég arról írtunk, hogy belsős források elmondása szerint a mobilok kijelzője még kiválóbb lesz a 120Hz-es képfrissítéssel.

Az XDA Developers szerzője, Max Winebach most pár olyan képhez is hozzájutott, amiken állítólag a Galaxy S20+ látható végleges formájában. A kémfotók több eddigi pletykával is egybevágnak: még valószínűbb a Galaxy S20 elnevezés, és az is, hogy mindegyik modell támogatja majd az 5G-t a Snapdragon 865 chipsetnek köszönhetően (Európában Exynos 990).

Dizájn terén pedig a hátlapon tekintélyes kamerarendszer várható, míg az előlapra a Note 10-hez hasonlóan egy apró kameralyuk lesz a kijelző közepére pozicionálva. A hátlapi, dominószerűen elhelyezett kamerarendszer egy új, 12 megapixeles főegységet kap, ami mellé egy ultraszéles látószögű, egy telefotó, valamint egy makro érzékelő társul. A dél-koreaiak egy Ultra variánssal is bővíthetik a Galaxy S-szériát, ami a legerősebb modellt takarhatja, még fejlettebb fotózási képességekkel.

A Galaxy S20 modellek február 11-én mutatkoznak be San Franciscóban, az eddigi pletykák szerint a cég második hajlítható kijelzős mobiljával, a Galaxy Fold 2-vel egyetemben.

Elképesztő kijelzőt kap a Samsung új csúcsmobilja
A 120Hz-es képfrissítés minden korábbinál folyékonyabb megjelenítést tesz majd lehetővé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik