Tech

Már 250 ezer magyar használja ezt az appot bank helyett

A Revolut bejelentette, hogy elérte a 250 ezer felhasználót Magyarországon, ami nyolcszoros növekedés az év elejéhez képest. A vállalat azért tudta ilyen gyorsan bővíteni felhasználói táborát hazánkban, mert lehetővé teszi felhasználóinak, hogy kiemelkedően jó valutaárfolyamon tudjanak külföldön vásárolni vagy egy másik országba pénzt utalni. A Revolut alkalmazásban emellett valutaváltásra, kriptovaluta vásárlására, illetve eladására is van mód, nemrég pedig jutalékmentes tőzsdei szolgáltatást indított a cég.

„A bővülés gyorsasága igazolja, hogy termékünk egy valós problémára nyújt megoldást a magyar felhasználóknak. Magyarország az egyik legfontosabb piacunknak számít Közép- Kelet-Európában Lengyelország és Románia mellett. Biztosak vagyunk abban, hogy tovább bővül magyar felhasználóink száma: jövőre szeretnénk elérni a félmillió ügyfelet” – mondta Nicoleta Scarlat, a Revolut CEE-régióbeli bővülésért felelős vezetője.

Jó dolog a Revolut, amíg nem kell futni a pénzünk után
A Revolut kedvező feltételeinek van árnyoldala, ami ugyan nem sok ügyfelet érint, de ha megtörténik a baj, akkor nem nagyon lehet mit tenni.

2015-ös indulása óta a Revolut nyolcmillió ügyfélre tett szert világszerte, 2019 októbere során pedig egy egymillió új felhasználó nyitott fiókot.  Magyarországon a felhasználók 150-nél is több különböző valutában kedvező árfolyamon vásárolhatnak. Emellett a standard szolgáltatást használók havonta legfeljebb 75 ezer forintnak megfelelő összeget vehetnek fel ingyenesen külföldi bankautomatákból, a prémium szolgáltatást használók esetén pedig 150 ezer forint ez a keret.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik