Tech

Hasznos funkciót kapott vissza a Google Chrome

A Google kiadta a Chrome böngésző 78.0.3904.108-as verzióját, ami visszakapott egy olyan hasznos funkciót is, amit a korábbi változatokból időközben eltávolítottak a fejlesztők. A Chrome 78 kiadásakor számos, a böngészőfülek kezelésével kapcsolatos funkció eltűnt a jobb kattintással lehívható menüből, például az Új lap, vagy a Bezárt lap megnyitása.

Adott volt az a funkció is, amivel minden más lapot bezárathattunk a böngészővel azon kívül, amit éppen használtunk. Ennek helyettesítésére a Google azt ajánlotta, hogy a felhasználók fogják meg adott lapot, amit szeretnének nyitva hagyni, majd a jobb gombbal való kattintás után válasszák a jobbra lévő lapok bezárása opciót.

A felhasználói visszajelzések szerint viszont többen nem örültek annak, hogy a jól bevált funkciókat másképp hívhatják elő. A Google ezt az imát meghallgatva a „Többi lap bezárása” lehetőséget visszaépítette a Chrome 78 stabil kiadásába.

Hogy éppen melyik verziót használja, könnyen megnézheti: egyszerűen válassza ki a három ponttal jelölt általános beállításokat a böngésző jobb felső sarkában, majd a beállítások alatt keresse meg a Chrome névjegye opciót, itt azt is láthatja, ha éppen elérhető egy újabb frissítés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik