Tech

Már tölthető a legújabb Windows

A Microsoft bejelentette, hogy elérhetővé vált a Windows 10 legújabb nagy frissítése, a 2019 November Update (1909), ami a nyolcadik jelentősebb frissítés a rendszer kiadása óta. A csomag most csak kisebb módosításokat hoz, vadi új funkciókban nem bővelkedik – azokat a következő tavaszi kiadástól várhatjuk, most inkább a rendszer stabilitásán és teljesítményén növelő fejlesztéseket eszközöltek a redmondiak.

Ugyan míg a legtöbb módosítás nem túl látványos, a kezelőfelületen is van minek örülni. A Műveletközpont értesítései személyre szabhatóbbá váltak, beállítható például, hogy időrendi sorrendben jelenjenek meg. Az Intéző a felhős tárhelyeken található dokumentumok közt is keres, nem csak az eszközünk háttértárát fésüli át. Fejlettebbé vált ezen felül a külsős fejlesztők által készített digitális hangasszisztensek támogatása.

A frissítés fokozatosan válik elérhetővé. Amennyiben automatikus értesítést nem kap róla, érdemes a Gépház alatt a Windows Update menüpontba benéznie, hogy manuálisan indítsa el a folyamatot.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik