Tech

Meglepő húzásra készülhet a Samsung

A SamMobile szerzői szerint a Samsung már javában dolgozik egy SM-N770F kódnév alatt készülő mobilon, amivel kapcsolatban úgy sejtik, hogy egy új, középkategóriás Note modellt takarhat. Ha minden igaz, akkor a dél-koreai gyártónak ez lenne a második „olcsósított” Note-szériás darabja.

Korábban csak egyszer volt példa arra, hogy az egyébként főleg üzleti felhasználóknak fejlesztett tepsimobilból megengedhetőbb árú verzióval jelentkezett a cég. A Galaxy Note 3 Neo még 2014-ben jelent meg SM-N750F modellszámmal. A Galaxy Note 3 alapmodelltől az különböztette meg, hogy kisebb kijelzőt, gyengébb processzort, és alacsonyabb felbontású elsődleges kamerát kapott. Sajnos a legújabb mobil specifikáció egyelőre ismeretlenek, mindössze annyit tudni, hogy 128GB beépített tárhely lesz benne.

A Samsung Galaxy Note10 olyat nyújt, amit más mobiltól nem kapunk meg
A Samsung idei Note mobiljai mindenben jobbak, mint az előd, de ez kevés ahhoz, hogy rögtön a boltba rohanjanak a vásárlók.

Mivel a Galaxy Note10 már elérte a 950 dolláros indulóárat, ezért érthető lenne, hogy a cég egy pénztárcabarátabb verzióval kedvezne annak a rétegnek, akik szívesen vásárolnának S Pen digitális tollal felszerelt eszközt, de nem szeretnének arra elkölteni hatalmas összegeket.

Még izgalmasabb pletyka, hogy a hírhedt szivárogtató, Evan Blass szerint a Samsung a jövőben összevonná a Galaxy S és Note szériát. A Galaxy S11 helyett elindulna a Galaxy One széria, amiben meglennének az S-es mobilokra jellemző vonások és a Note egyediségét jelentő S Pen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik