Tech esport

Visszatér a Blair Witch, mutatunk egy kis ízelítőt

A Blair Witch Project a 90-es évek végének egyik legnagyobb meglepetése volt, ami elindította az úgynevezett found footage horrorfilmek egész hullámát. A sikeres, rengeteg ember megvezető első rész később egy kevésbé sikeres folytatást is kapott, majd 2016-ban egy remake/reboot is készült belőle Blair Witch címmel. Hasonló címet kapot az idei E3-on leleplezett videojáték is, amit a Layers of Fear első és második részéről ismert Bloober Team fejleszt.

A Blair Witch augusztus 30-án jelenik meg a PC-re és Xbox One-ra, most pedig érkezett hozzá egy újabb kedvcsináló, ami alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy ígéretes horrorjáték érkezik nyér végén. A cselekmény kezdésnek egy eltűnt gyerek körül bonyolódik, utána kutatunk, de ahogy az egy ilyen alkotástól várható, hamarosan furcsa fordulatot vesznek az események.

A kaland során társunk lesz Bullet, a kutyánk, használhatunk egy kézi adó-vevőt, illetve egy zseblámpát, ami ráadásul nemcsak fényforrásként, de fegyverként is funkcionál, illetve mindig a kezünk ügyében lesz az egész Blair Witch franchise legikonikusabb eszköze, egy kamera, ami a ránk váró rejtélyek megoldásában lesz a segítségünkre. A Gameinformer magazin jóvoltából napvilágot látott videó tanulsága szerint a Bloober Team műhelyében egy kifejezetten hangulatos horrorjáték készül, alig több, mint egy hónap múlva pedig már bárki belevetheti magát az újabb rejtély megoldásába,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik