Tech esport

Hamarosan bárkiből sikeres kórházmenedzser lehet

A SEGA és a Two Point Studios ma jelentette be, hogy rendkívül sikeres tavaly nyári PC-s megjelenést követően a kritikusok által is elismert menedzsment szimulátor, a Two Point Hospital 2019 végén végre valahára PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik.

A Two Point Hospitalban kórházmenedzserként kell helyt állni trükkös helyzetek és kihívások közepette, és a játék keretében bárki bizonyíthatja, hogy még a legfurcsább körülmények között is képes építeni, gyógyítani és fejlődni. Egy kórházbirodalmat üzemeltetni – gyakran szó szerint – piszkos munka, és többek között figyelni kell a személyzet továbbképzésére és a különböző sajátos jellemzőik kezelésére is. A cél a versenytárs Two Point County elé kerülni, viszont akkor sem kell gyötrődni, ha nem sikerül minden beteget megmenteni, hiszen a szellemvadász gondnokok mindig szívesen segítenek.

Sikeres PC-s megjelenése óta a Two Point Hospital új funkciókkal bővült, többek között a közösség visszajelzéseinek köszönhetően. A számos új lehetőség, mint például a beltéri tervezés, a szobamásolás és a karakter testreszabás mind benne lesznek a konzolos verziókban is. A játékosok emellett megtapasztalhatják a nemrég kiadott kiegészítők izgalmait is, így felfedezhetik a Bigfoot havas régióját, és szembenézhetnek a Pebberley Island új trópusi kihívásaival is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik