Tech

A Huawei színeivel ékeskedne a Samsung Galaxy Note 10

A Samsung augusztusban bemutatkozó Galaxy Note 10 mobilja körül egyre nagyobb a felbolydulás, a megszokott mód sorra szállingóznak az újabbnál újabb pletykák. Korábban kikerült képek többek közt arról árulkodnak, hogy a hátlapra négy horizontálisan elhelyezett kamera kerülhet: a rendszer egy 12 megapixeles, egy 12 megapixeles telefotó, és egy 16 megapixeles széles látószögű szenzorból állna, amihez egy 3D-s mélységérzékelő is csatlakozhat. Emellett arról is lehetett hallani, hogy a szelfikamera forgatható lesz, ahogy a Galaxy A80-on is, és még a S Pen tollba is építhetnek egy szenzort.

A tizedik Note-mobillal kapcsolatban eddig arról szóltak a pletykák, hogy kétféle méretben érkezik, az egyik támogatja az 5G-t, és mindegyikről elhagyják már a jackdugót. Nem meglepő mód már ezen is panelba vághatják a szelfikamerát, ami a kijelző közepén fog elhelyezkedni, és nem a sarkában. A nagyobbik, Pro utótaggal ellátott modell már egészen bődületesen nagy, 6,75 colos panelt kaphat, míg az alapmodell megáll a 6,3 colnál.

A hírhedt szivárogtató, Ishan Agarwal most újabb képekkel állt elő, amik állítólag már a cég által készített hivatalos renderek. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Note 10/Note10+ ezüst, illetve fekete színben lesz választható. Az ezüst pedig valójában nem is homogén ezüst, hanem színátmenetes megoldást használ, amiben megcsillannak világoskék és lila árnyalatok is. Ehhez a variánshoz királykék S Pen tartozik majd, míg a feketéhez fekete. A képek alapján a nagyobbik Note 10 egy extra szenzort is kap a hátlapra az alapmodellhez képest, ami vélhetően a cég saját 3D-s mélységérzékelője. Ha a színátmenetes hátlap mintha ismerősne tűnne, az sem véletlen: a Huawei P30 Pro épp így néz ki, sőt még a kameraelrendezés is meglehetősen hasonló.

A Samsung augusztus hetedikén leplezi le a Galaxy Note 10 csúcsmobilt New Yorkban, ugyanúgy a Barclays Centerben, ahol tavaly a Note 9-et is.

Már tudjuk mikor mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 10
Alig több, mint egy hónapot kell várni a nagy leleplezésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik